Datum objave: 23. Kolovoz 2011

Pauk služba seli u Mandalinu

Diana Ferić
Diana Ferić

Služba premještanja nepropisno parkiranih vozila, tzv. pauk-služba, od rujna ove godine bit će smještena na novu  lokaciju i to u Mandalini, nasuprot glavne zgrade Policijske uprave šibensko - kninske, najavila je danas direktorica Gradskog parkinga Lovorka  Bujas u razgovoru s šibenskim gradonačelnikom dr Antom Županovićem i pročelnikom za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj  Petrom Mišurom. Čelnici Grada Šibenika  posjetili su Gradski parking u sklopu obilaska gradskih poduzeća. Osvrćući se na turističku sezonu koja je u tijeku, direktorica je izrazila zadovoljstvo rezultatima, a posebno je istaknula kako je uređenje sezonskog parkirališta u Solarisu bilo puni pogodak sudeći i po reakcijama građana i po njegovoj popunjenosti.
 Poslovanje šibenskog autobusnog kolodvora, naglasila je Lovorka Bujas, podignuto na višu razinu nedavno instaliranim novim serverom. U srpnju su zabilježili nešto lošije rezultate od prethodne godine ali je u kolovozu došlo do rasta, posebno u vrijeme festivala Terraneo. Lovorka Bujas je izrazila zadovoljstvo uspostavom parkinga u vrijeme tog festivala koji je sa svojih 700 parkirnih mjesta prihvatio većinu vozila, no isto tako najavila da će iduće godine taj broj povećati i na 1000. Gradski parking radi na finaliziranju dokumentacije za izgradnju mini parkirališta s tridesetak parkirnih mjesta  u Ulici Stjepana Radića (kod kuće Škugor). Pored parkirališta prostor će se hortikulturno urediti, a izgradit će se i rampa za invalide,  skaline, kao i kameni zid uokolo parkirališta.  
Direktorica Bujas  je na kraju razgovora najavila i skoro obilježavanje 10. obljetnice rada tvrtke, za kada pripremaju i izdavanje monografije Gradskog parkinga kao i prigodni program.

Iz kategorije: Vijesti