Sidebar Menu

Datum objave: 06. Kolovoz 2011

Bodulska pripetavanja i "Plava noć" danas na Jadriji

Diana Ferić
Diana Ferić

Tradicionalni susret stanovnika šibenskih otoka i njihovih gostiju pod nazivom Bodulska pripetavanja počeli su danas na Jadriji. Sudjelovali su predstavnici Krapnja, Zlarina, Prvić Luka i Prvić Šepurina, Žirje i Kaprije te gradskog kvarta Jadrija u nizu disciplina  kao što su plivanje, vaterpolo, mali nogomet, boćanje, igranje karata te potezanje konopa.  Zbog nedostatka novca , odlukom organizatora manifestacija, ta su natjecanja ove godine reducirana na samo dva  događanja - 6. kolovoza na Jadriji i 13. kolovoza na otoku Žirju. Po riječima Ante Dobre, predsjednika MO Žirje, ostali su gotovo bez sponozora pa im je budžet sa 100 000 kuna, koliko su prikupili prve godine, spao na svega 15 000 kuna koliko su dobili ove godine.
Nakon današnjeg pripetavanja na Jadriji je održana tradicionalna Jadrijska  "Plava noć" kojom se ove godine proslavlja i 89. godišnjica otvaranja tog gradskog kupališta.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam