Datum objave: 05. Kolovoz 2011

Šibenik izgubio u Zagrebu od Lokomotive s 2:0

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenik je u Zagrebu izgubio od Lokomotive rezultatom 2 : 0. Tom je utakmicom otvoreno je treće kolo Prve HNL, a Lokomotiva je tom pobjedom  preuzela vodeću poziciju na ljestvici.

Uvodni dio utakmice, javlja portal  Sportnet, protekao je u skladu s tradicijom susreta između Lokomotive i Šibenika. Izjednačena borba koja se odvijala između dva šesnaesterca, ali bez opasnosti za vratare. Prvu pravu priliku imao je Šibenik kada Ivan Brečević izlazi sam pred domaćeg vratara, ali loše puca pa rezultat i dalje ostaje bez promijene.

Konačno, nakon točno 387 minuta susreta između ova dva suparnika gledatelji su vidjeli i prvi pogodak. Poslije kornera za Lokomotivu, lopta se odbija do Domagoja Antolića koji s petnaestak metara zabija za 1:0.

Samo tri minuta kasnije domaćin dolazi do 2:0. Lijepu akciju Lokosa iz blizine završava još jednom Antolić i postavlja rezultat s kojim se otišlo na odmor.

Drugo poluvrijeme proteklo je u laganoj dominaciji Lokomotive koja je imala nekoliko poluprilika. Međutim, malobrojni gledatelji do kraja susreta nisu vidjeli ništa ozbiljnije pa je utakmica završila rezultatom 2:0.

Posljednji sučev zvižduk ujedno je označio da Lokomotiva dolazi na prvo mjesto prvenstvene ljestvice sa sedam bodova dok su gosti ostali na tri boda osvojena u prošlom kolu protiv Varaždina, prenosimo s portala Sportnet.


Objavljeno uoči utakmice

I ovog puta Šibenčani nisu kompletni – zbog ozljeda u Šibeniku su ostali Stipe Bačelić-Grgić, Dražen Jelić, Marko Čanić, Stipe Plazibat i Marko Farić, odnosno Antonio Jakoliš koji je s U-20 reprezentacijom Hrvatske na SP u Kolumbiji.

„Bačelića-Grgića boli stopalo, bio je na rendgenu, ne vidi se ništa, međutim, ima bolove u stopalo, ne može se nasloniti na nogu, ne može trčati. Plazibat ima problema s tetivom, vjerojatno ga je nažuljala kopačka pa se to sada upalilo. Čanić i Farić su počeli s treninzima, ali nisu još u potpunosti spremni. Jelić je operirao palac na ruci. Medvid je ozlijeđen, ali će ići na put“, kazao je trener Lokica pred odlazak u Zagreb.

O očekivanjima u sutrašnjoj utakmici trener kaže: „Bod bi za nas bio zadovoljavajući. Bez obzira što idemo bez tri – četiri bitna igrača nastojat ćemo odigrati što bolje, što kvalitetnije. Lokomotiva i Slaven Belupo momčadi su koje su se najviše pojačale ove sezone. Tako da idemo igrati protiv dosta dobre i kvalitetne ekipe, ali nikad se ne zna. Svi ovi problemi koji nam se događaju ovih sedam dana možda nam se vrate na neki drugi način.“, stoji na službenom portalu HNK ŠIbenik.

Iz kategorije: Vijesti