Sidebar Menu

Datum objave: 29. Srpanj 2011

Privedena četvorica dilera iz Tribunja

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog sumnja da su počinila 26 kaznenih djela zlouporage opjnih droga policija je kriminalisitčki  obradila četvoricu Tirnunjaca. Dvojicu od njih, stare 41 godinu i 32 godine danas u  odveli u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku dok će protiv ostale dvojice,  34 - godišnjaka i 29- godišnjaka biti podnesene kaznene prijave u redovnom postupku.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su osumnjičeni od siječnja do srpnja 2011.g. na području Tribunja i Vodica preprodavali opojnu drogu uglavnom konzumentima s toga područja.Tijekom kriminalističkoga istraživanja po nalogu Istražnog suca Županijskog suda u Šibeniku pretražen su stanovi osumnjičenog 41-godišnjaka i 32-godišnjaka. Tom prilikom je osumnjičeni 41-godišnjak dragovoljno izručio digitalnu vagu i 43.2 grama bruto težine bijele praškaste tvari karakterističnog za opojnu drogu amfetamin, dok je osumnjičeni 32-godišnjak dragovoljno izručio 1.1 gram bruto težine  amfetamina.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.