Datum objave: 22. Srpanj 2011

Vodičani protiv investicija vlasnika Punte zbog puta prema groblju

Diana Ferić
Diana Ferić

Pedesetak Vodičana danas je verbalno napalo gradonačelnicu Vodica Branku Juričev Martinčev na sjednici Gradskog vijeća jer ne žele parkiralište i rampu koja im je već zatvorila put do groblja i 600 godina stare crkvice Sv. Križa.
U Vodicama od jučer traje prava mala narodna buna, javlja  Index.hr. Oko tisuću mještana okupilo se sinoć na prosvjedu protiv vlasnika Hotela Punta Andrije Kevića, koji je odnedavno i u izdavačkom biznisu kao vlasnik poslovnog dnevnika Business.hr i tjednika Aktual.
Zbog parkinga za njegov hotel posječeni su stoljetni borovi i podignuta je rampa. Vodičani kažu da malo po malo pod naletom lokalnih i drugih kapitalista gube javne sadržaje, od nogometnog i rukometnog igrališta, do boćališta.
Pardona zato danas nisu imali ni prema gradonačelnici. Sve što su joj imali kazati, rekli su bez uvijanja, a na kraju reagirala i policija koja je neke udaljila iz vijećnice.Index. hr javlja da je  prosvjednike podržao i biskup Ante Ivas, i sam Vodičanin. Ako su investitori mislili da će sve proći glatko, čini se da su se grdno prevarili.

 

Iz kategorije: Vijesti