Datum objave: 05. Srpanj 2011

Policija sumnja u Paravinjin iskaz

Diana Ferić
Diana Ferić

Iskaz Dragana Paravinje nismo uzeli zdravo za gotovo", izjavio je  Milan Brkić, zamjenik ravnatelja policije na HTV - u na pitanje je li moguće da je Paravinja lagao o ubojstvu Antonije Bilić i da ju je prodao u bijelo roblje. Brkić je u razgovoru za HTV kazao da policija u obzir uzima svaku opciju. 

"Kriminalističko istraživanje ide u više smjerova i nadam se da ćemo pronaći Antoniju. Uvijek postoji više mogućnosti", kazao je Brkić, koji je bio prisutan na ispitivanju Paravinje u pritvoru u BiH. 

"To je osoba koja skače od sasvim bezosjećajnog ponašanja do bijesa, a na trenutke i do plača i kajanja zbog onoga što je učinio", kaže Brkić. Inače, pretraživanje terena u vezi s Paravinjinim priznanjem da je mrtvo tijelo nestale Antonije Bilić bacio u Krku nastavlja se i danas, a u njem sudjeluje više od 150 policajaca, vatrogasaca i članova GSS -a. 

U sklopu intenzivne potrage za nestalom Antoniom Bilić danas se i nadalje isušuje Brljansko jezero uz most. Danas će se pretraživati tok rijeke Krke od mosta u Kninu do jezera Brljan, zatim dionica ceste od Kaštel Žegarski preko Bogatnika do mjesta Bilišani, zatim skretanje za Paravinje i pretraga područja oko tog mjesta. Osim toga pretraživati će se i akumulacijsko jezero Muškovac kod Obrovca.

U pretrazi danas sudjeluje preko 150 osoba i to većim dijelom policajci Interventne, Specijalne i Kriminalističke policije, kao i pripadnici Hrvatske vojske, Gorske službe spašavanja i vatrogasaca.

Iz kategorije: Vijesti