Datum objave: 25. Lipanj 2011

Večeras ulaznica za Terraneo po promotivnoj cijeni od 260 kuna!

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Večeras oko 21 sat počinje prvi u nizu Terraneo warm up partyja u Šibeniku. Na trgu ispred hostela Indigo (iznad Dobrića) zabavljat će nas šibenski bend Ti Ritu Piri Pip koji, osim što ovih dana slavi drugi rođendan i promovira album, kao jedan od četiri šibenska benda ima čast nastupiti na Aero stageu festivala Terraneo. Osim odlične svirke i, kako kažu organizatori, nikad viđenog audio vizualnog događaja u našem gradu, posjetitelji će moći, samo večeras, kupiti ulaznicu za Terraneo po promotivnoj cijeni od 260 kuna!

Inače je cijena karte 370 kuna, a na prodajnim mjestima u Šibeniku cijena od 320 kuna vrijedi do ponedjeljka 27.lipnja. Organizatori Terranea još jednom su pokazali da njihov festival nije elitna zabava za odabrane, osim promotivnih cijena ulaznica i brojnih nagradnih igara na kojima možete osvojiti karte, najavili su i svima pristupačne cijene pića- 15 kuna za pola litre točenog piva, za razliku od T-mobilea koji piće naplaćuje ko' svetog Petra kajganu... Parking će biti osiguran u obližnjem trgovačkom centru Dalmare, a na kupanje u hotelsko naselje Solaris svi su dobrodošli.
Dečki iz Ti Ritu Piri Pip-a za večeras najavljuju pristupačne cijene pića, grickalice, rođendansku tortu, nagradnu igru na kojoj možete osvojiti ulaznicu za Terraneo i naravno, vrhunsku zabavu.
 

Iz kategorije: Vijesti