Sidebar Menu

Datum objave: 24. Studeni 2010

NK Šibenik postaje dioničko društvo

Diana Ferić
Diana Ferić

Nogometni klub Šibenik kreće u privatizaciju. Prerast će u dioničkog društvo što je planirano još 2009. godine. Po riječima predsjednika kluba i šibensko - kninskog župana Gorana Pauka, privatizacija je način da se ozdravi klub, riješe drugovi i pronađu kvalitetni ulagači u taj sport.

Potpisali su ugovor sa splitskom odvjetnikom Matom Perošom koji će voditi postupak pretvorbe jer je sudjelovao u pretvorbi splitskog "Hajduka", a inače je i bivši predsjednik HNK "Hajduk". " Najprije ćemo snimiti situaciju s vjerovnicima i utvrditi jesu li zainteresirani da svoja potraživanja pretvore u dionice Kluba. Grad će biti većinski vlasnik, a dionice će se ponuditi ne samo tvrtkama nego i građanima. Smatram da će dioničko društvo jamčiti bolje i stabilnije poslovanje od sadašnjeg, kada klub  djeluje kao udruga građana", rekao je Pauk.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam