Sidebar Menu

Datum objave: 20. Studeni 2010

Velika potpora Danici Ramljak

Diana Ferić
Diana Ferić

Puno podršku aktualnoj ravnateljici Ruđera dr.sc. Danici Ramljak koja je već neko vrijeme pod ogromnim pritiskom Vlade RH i ravnatelja Državnog Zavoda za zaštitu od zračenja dr. sc. Dragana Kubelke jer ne želi potpisati ugovor prema kojem bi se radioaktivni materijal iz cijele Hrvatske odlagao na Ruđeru  dao je i ugledni hrvatski znanstvenik, doktor biofizike, član australske akademije znanosti, povremeni profesor na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu te bivši ravnatelj Instituta Ruđer Bošković, prof. dr. Stjepan Marčelja , piše SEEbiz.

Na zbivanja oko ravnateljice Instituta Ruđer Bošković ne bi treba ostati imun ni Šibenik jer je ona među prvima podržala osnivanje fakulteeta za energetiku i zaštitu okoliša.Nakon što su jučer predstavnici Zelene liste, ali i zabrinuti građani pred Institutom Ruđer Bošković dali jasnu podršku ravnateljici Ramljak, SEEbiz iz dobro obaviještenog izvora bliskom znanstvenim krugovima doznaje da znanstvenici kreću s potpisivanjem peticije podrške dr. Ramljak. Isto tako, doznaju, da je zadnjih dana u Institut došla i jasna podrška nekih međunarodnih znanstvenih institucija.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam