Sidebar Menu

Datum objave: 17. Veljača 2011

SDP nije za nove izbore za Gradsko vijeće

Diana Ferić
Diana Ferić

Radom  Gradskog vijeća nije zadovoljan ni SDP -a ali nisu za nove izbore jer ni oni bili kontraproduktivni - istaknuo je na dašanjoj konferenciji za novinare  Franko Vidović, predsjednik Gradskog odbora te stranke. Naveo je primjer Vukovara gdje su  održani novi izbori ali se  odnos snaga nije bitno promijenio.  Pozvao je sve koji sudjeluju u Gradskom vijeću pa tako i HDZ - u da pokažu da im je stalo do Grada i  građana te se  zajedno  potrude da to najviše tijelo vlasti u Gradu počne normalno funkcionirati. Naglasio je  SDP u Gradu Šibeniku u koaliciji samo s HNS - om.

Vidović je priznao da  se sve što se događa u Gradskom vijeću u posljednje  vrijeme  negativno  održava i na rad  izvršne vlasti u Šibeniku.U vezi s optužbama iz redova HDZ - a da je gradska vlast sklopila nezakonite ugovo dodatke  ugovora za dovršenje osnovne škole na Meterizama pozvao je policiju i Državno odvjetništvo da  ih provjere.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam