Sidebar Menu

Datum objave: 03. Ožujak 2011

Feal namjerno uništava TLM - ovu Prešaonicu?

Diana Ferić
Diana Ferić

Zdravko Burazer, predsjednik Hrvatskog sindikatametalaca prozvao je danas na konferenciji za novinare širokobriješku tvrtku Feal da namjerno vodi u propast TLM - ovu Prešaonicu kako bi se riješili konkurencije. Feal je suvlasnik  TLM -a.

Optužio ih je da su podmetnuli Tvornici prešanih proizvoda, kukavičje jaje, instaliravši u Šibeniku, prešu koja je starija i od onih koje su već ranije postavljene. " Znakovito je , da je upravo ta preša stara više od 35 godina, procijenjena na upravo onoliki iznos , kolika je bila obveza Feala iz kupoprodajnog ugvora. U isto vrijeme Feal je u Širokom Brijegu, ugradio novu prešu, izbacio šibensku tvornicu s hrvatskog tržišta, koje je sam preuzeo" kazao je  Burazer. Zbog toga Sindikat sumnja da je od samog početka namjera Feala, koji ima dva od četiri člana Nadzornog odbora, bila odvesti TLM-ovu Prešaonicu u stečaj. U Širokobriješkom Fealu, očito, ne shvaćaju ozbiljno te optužbe sindikalista. Unatoč našem nastojanju danas od njih nismo uspjeli dobiti odgovor na izrečene optužbe-

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam