Datum objave: 11. Travanj 2024

Projekt „European League of Football Šibenik 2024.”, HNK „Šibenik” uključen na listu nacionalna TOP događanja u 2024. godini

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Službenu utakmicu Europske lige američkog nogometa u kojoj će se sastati ekipe „Hamburg Sea Devilsa” i „Madrid Bravosa”, projekt Hrvatskog nogometnog kluba „Šibenik” nazvan „European League of Football – Šibenik 2024”, Hrvatska turistička zajednica uključila je u listu nacionbalnih TOP događaja u 2024. godini. Projekt HNK „Šibenik” na startu se našao u elitnom društvu Dubrovačkih ljetnih igara, Sinjske alke, Riječkog karnevala, IN music festivala i sličnih vrhunskih manifestacija.
Projekt HNK „
Šibenik” odabrao za marketinšku suradnju Hrvatske turističke zajednice kao nacionalne turističke organizacije koja promotivnim aktivnostima kroz posebne marketinške i PR suradnje želi podići svijest o Hrvatskoj kao atraktivnoj turističkoj destinaciji raznovrsne turističke ponude tijekom cijele godine te time utjecati na povećanje potražnje za hrvatskim turističkim proizvodima, povećanje turističkog prometa i opće potrošnje. U skladu sa Strateškim marketinškim i operativnim planom hrvatskog turizma za razdoblje 2023.-2027. i drugim strateškim i operativnim dokumentima HTZ provodi marketinšku suradnju s organizatorima TOP događanja koji se održavaju u 2024. godini u Hrvatskoj i time podržava promociju događanja kao posebnih oblika hrvatske turističke ponude i značajnog motiva dolaska turista u Hrvatsku.

Iz kategorije: Vijesti