Datum objave: 06. Travanj 2024

Sjajan je bio dobrotvorni koncert grupe „Sigmund” i njihovih gostiju, benda „Polaris”, Marinka rock trubadura Marinka Miše i Ive Pattiera za nabavu vrhunskog kolonoskopa šibenskoj bolnici

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Grupa „Sigmund”, šibenski rock&blues bend održala je veliki dobrotvorni koncert u Šibenskom kazalištu s ciljem da se za šibensku bolnicu nabavi vrhunski Flex HD kolonoskopa šibenskoj bolnici. Koncert je održan u suradnji s Ligom za borbu protiv raka Šibensko-kninske županije i uz potporu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.
„Sigmund”, autohtoni šibenski bend, ponovno je imao sjajan koncert na kojem je briljirao svojim vlastitim pjesmama. Potvrdio je izvrsnost i vrhunske glazbene dosege te stvorio još jedan umjetnički događaj za pamćenje. Kao gosti na koncertu su nastupili korijenski šibenski rock bend „Polaris” koji je prvi puta javno izveo svoje autorske pjesme, prve u karijeri dugoj više od 50 godina, rock trubadur Marinko Miše koji je unplugged izveo svoje veće etablirane skladbe, i Ivo Pattiera koji je na nov način pjevao neke stare pjesme te ih zaogrnuo u novo vokalno ruho.
Na dobrotvorni koncert grupe „Sigmund” došli su brojni ugledni Šibenčani i poznata imena iz glazbenog miljea, a među njima je bioi Neven Mijat, pjevač proslavljene šibenske Grupe Mi.

 

Iz kategorije: Vijesti