Datum objave: 05. Travanj 2024

NOVOSTI IZ TROKUTA / Radionicu financijske pismenosti održat će poznati prof. matematike Toni Milun

Diana Ferić
Diana Ferić

Dvije radionice od velike koristi kako za financiranje poduzetničkih ideja tako i za mlade koji se tek trebaju učiti financijskoj pismenosti bit će održane u travnju u Centru za nove tehnologije Trokut u Šibeniku.

Prva radionica namijenjena je poduzetnicima koje zanimaju EU fondovi, natječaji i ostale prilike koje postoje za financiranjem svojih poslovnih ideja, ali ne znaju gdje bi trebali početi i što bi trebao biti prvi korak.

EDIH CROBOHUB++ uz podršku Trokuta u utorak, 9. travnja s početkom u 15 h organizira radionicu „Prilike za financiranje projekata i besplatne usluge za poduzetnike“.

Cilj ovog događanja je informiranje i povećanje apsorpcijske sposobnosti poduzetnika za digitalnu i zelenu transformaciju te upravljanje inovacijama u poslovanju. Tijekom događanja bit će predstavljeni dostupni izvori za financiranja razvoja inovativnih proizvoda i usluga te besplatne usluge poslovne podrške koje CROBOHUB++ inovacijski centar nudi malim i srednjim poduzetnicima. 

Dio programa je i predstavljanje trenutno otvorenog poziva "Jačanje strateških partnerstva za inovacije u procesu industrijske tranzicije (SPIN)“.

Direktorica Trokuta Diana Mudrinić ističe kako su tekave radionice  važne za poduzetnike jer iz prve ruke mogu saznati kako financijski realizirati svoje ideje tese  umrežiti  s institucijama koje podržavaju rast gospodarstvenika.

U Trokutu su svjesni koliko je važna financijska pismenost mladih pa će 12.travnja prvi put u Šibeniku gostovati nagrađivani profesor matematike Toni Milun čija su edukativna i  zanimljiva videa rješavanja matematičkih zadataka dosegla veliku popularnost, a ovu nauku približila djeci, ali i roditelji. Radionica će trajati od 16 do 18 sati. od 16 h po.
Toni Milun autor je projekata
"Where maths is fun" za koji je snimio oko 2000 obrazovnih videa iz matematike i "S Milunom do milijuna" koji je namijenjen financijskoj edukaciji građana, a za šibensku publiku održat će radionicu radnog naslova 'Obogati se znanjem' kroz koju će proći vrlo važne teme koje će mladima pomoći da se što bolje pripreme za financijsku budućnost.

Radionice su besplatne, ali zbog velikog interesa svoje mjesto osigurajte na vrijeme prijavom na
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Iz kategorije: Vijesti