Datum objave: 02. Travanj 2024

Od danas više ne možete posuđivati knjige u šibenskoj gradskoj knjižnici, ali možete vraćati posuđene

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska knjižnica od danas, 2. travnja započinje redovitu, sveobuhvatnu reviziju knjižnične građe, koju je, prema Pravilniku o reviziji i otpisu knjižnične građe, dužna provoditi svakih dvanaest godina pa do daljnjega ne možete posuđivati u njoj knjige.

Građa se neće moći posuđivati, neće joj se moći obnavljati rok posudbe, niti će se moći rezervirati. Sva građa posuđena do subote, 30. ožujka moći će se vraćati u redovnom radnom vremenu Knjižnice od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati i subotom od 8 do 13 sati. Građa će se do završetka revizije moći posuđivati u Ogranku Zaton koji je za korisnike otvoren ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 14 sati, a utorkom i četvrtkom od 14 do 20 sati.

Svim korisnicima koji imaju građu u zakasnini, a nisu je vratili je do početka revizije, zakasnina će se nastaviti obračunavati i tijekom revizije. Onim korisnicima koji ne kasne, zakasnina se neće obračunavati do ponedjeljka, 20. svibnja Podsjećamo, sve vrijeme dok revizija traje igraonica i obje čitaonice (dnevnog tiska i studijska) bit će otvorene, a korisnicima će na raspolaganju biti i dio korisničkih računala, kao i PlayStation igraće konzole na AV odjelu. Sve vrijeme u knjižnici će se održavati kulturna događanja: izložbe, predstavljanja knjiga, predavanja, tribine, radionice itd. Prostor Knjižnice (multimedijalna dvorana i računalna radionica) moći će se unajmiti kao i do sada.

O eventualnim izmjenama tijeka revizije, na vrijeme ćemo vas obavijestit- poručili su iz knjižnice.

Iz kategorije: Vijesti