Datum objave: 25. Ožujak 2024

Iznenađenje na SDP -ovoj listi u 9. izbornoj jedinici nije Restović na 2. mjestu nego mladi genijalac Petar Vrvilo koji ima HDZ - ov obiteljski pedigre

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Poznati su kandidati SDP -a i partnera u svim izbornim jedinicama pa tako i u 9. kojoj pripada i Šibensko – kninska županija. Iznenađenja, uglavnom nema osim sa zadnjim 14. mjestom. Naime, kao što se i pretpostavljalo, nakon što je objavljeno da će Sabina Glasnovac nositi listu, na drugom mjestu je Šibnenčanin Tonći Restović, inače šef kampanje SDP -a, ali onda se SDP -ovci iz Županije pojavljuju tek na 9, 10. i 11. mjestu na kojem baš nemaju veliku šansu proći u Sabor. Na njima su Karlo Klarin, Ivana Vučenović. Slijede potom mjesta rezervirana za Centar i HSS i na kraju se, kao kandidat pojavljuje Petar Vrvilo, student kemije na zagrebačkom PMF-u koji je popstao poznat po tome što je pobijedio svih petero lovaca Svena Marcelića, Moranu Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Mladena Vukorepu i Deana Kotigu, te osvojio 20.000 eura prije godinu dana.

Tada je za medije izjavio: „ Moram reći da me privlači socijaldemokratska ideja, ne stranka. Moja je želja graditi društvo na sliku te ideje. Ponekad se čini da se oni koji su u stranci u Hrvatskoj iz takvih razloga daju prebrojati na prste ruke. S obzirom na sve što se daje na televiziji i u Saboru, čovjek teško može imati razlog da se uključi”. I očito se uključio, a iznenađenje je zbog toga što mu je veći dio obitelji s očeve strane vezan za HDZ.

Iz kategorije: Vijesti