Datum objave: 06. Ožujak 2024

Povezuju se Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije i manifestacija Jeseni u Lici. Danas Šibensko – kninska i Ličko senjska županija potpisuju sporazum o partnerstvu.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibensko-kninske i Ličko-senjske županije danas će točno u podne potpisati sporazum o partnerstvu i suradnji na organizaciji Sajma agroturizma Šibensko-kninske županije i manifestacije Jeseni u Lici. Sporazum će potpisati župana Šibensko-kninske županije Marka Jelića i župana Ličko-senjske županije Ernest Petry.
Kao partner županija, Ličko-senjska županija će na Sajmu agroturizma predstaviti  svoju kulturnu baštinu, turistički potencijal te autohtone, visokokvalitetne i ekološke proizvode malih proizvođača i poljoprivrednih gospodarstvenika, a Šibensko-kninska županija će sa svojim proizvodima i uslugama sudjelovati na Jesenima u Lici.

Ovogodišnji 13. Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije Šibensko-kninska županija organizira u suradnji s JU Razvojno inovacijski centar AluTech, JU Razvojna agencija Šibensko-kninske županije, Turističkom zajednicom Šibensko-kninske županije, Gradom Skradinom, Hrvatskom gospodarskom komorom - Županijskom komorom Šibenik i Obrtničkom komorom Šibensko-kninske županije - Udruženjem obrtnika Šibenik, a županija partner je Ličko-senjska županija.

Iz kategorije: Vijesti