Datum objave: 19. Veljača 2024

KAKO I DOLIKUJE / Zlatni Tucak i Marelja bit će dočekani sutra u Šibeniku na Poljani, svi ste pozvani

Diana Ferić
Diana Ferić

Želja šibenske javnosti je uslišena- doček zlatnog izbornika hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivice Tucka i njegovog pomoćnika Jure Marelje te predstavnika Hrvatskog vaterpolskog saveza Perice Bukića bit će organiziran sutra, u utorak, 20. veljače 2024. godine s početkom u 12 sati na Poljani u Šibeniku. Nakon primanja u Arsenu koje u organizirano nedavno u povodu osvajanja srebrne medalje na Europskom vaterpolskom prvenstvu Marelja iTucak su poručili – vidimo s euskoro u Arsenu! - no ovog puta bit će još svečanije.

U pozivu koji je uputila šbenska gradska uprava stoji:

Pozivamo sve naše sugrađane, velike i male, da dođu na Poljanu i na taj način čestitaju izborniku hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivici Tucku na osvajanju zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Dohi.Pokažimo da smo grad sporta, ponosni što je pod vodstvom našeg Šibenčanina Hrvatska po treći put u povijesti osvojila titulu prvaka svijeta!”

Doček organiziraju Grad Šibenik u suradnji sa Zajednicom sportova grada Šibenika, Turističkom zajednicom grada Šibenika i JU Tvrđava kulture Šibenik.

Iz kategorije: Vijesti