Datum objave: 15. Siječanj 2024

MEET UP U TROKUTU / Nijemac sa splitskom adresom, kibernetički stručnjak Harald Nandke govori o računalnoj sigurnosti

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon što su u Trokutu prošlu godinu punu prepunu sadržaja i predavanja završili uspješnom trodnevnom ICT konferencijom Think Future na kojoj su posjetitelji mogli poslušati čak 10 predavača renomiranih tvrtki taj centar za nove tehnologije u Šibeniku u novu godinu kreće s najavom još jednog odličnog meet up-a i to o računalno sigurnosti.

Predavanje će održati vrhunski stručnjak za kibernetičku sigurnost Harald Nandke koji je već duže vremena svoju njemačku adresu zamijenio splitskom ,a za šibensku publiku osim predavanja pripremljena je i radionica te nakon toga natjecanje sudionika.

Taj iskusni stručnjak za kibernetičku sigurnost s dugogodišnjim praktičnim iskustvom u testiranju prodora, upravljanju ranjivostima i IT sigurnosti će sudionicima objasniti osnovne pojmove i pravila natjecanja capture the flag. Na praktičnom primjeru objasnit će se postupci etičkog hakiranja i približiti posao sigurnosnih inženjera.

Razina težine radionice je prilagođena početnicima u domeni kibernetičke sigurnosti. Za sudjelovanje u radionici potrebno je ponijeti vlastito računalo, a onima koji to ne mogu računalo će osigurati Trokut.

Tema sigurnosti u IT-u je itekako aktualna i važna, a u trenutno nesigurnim vremenima hakiranja ne propustite jedinstvenu priliku poslušati korisno predavanje i radionicu.

Ne sumnjamo da će se za predavanje na ovu temu tražit mjesto više, a vi svoje osigurajte prijavom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ulaz je besplatan, ali zbog velikog interesa potrebna je prijava”, poručuju iz Trokuta.

Predavanje i radionica će se održati na trokutovoj tribini ovog četvrtka 18. siječnja od 17 sati.

Iz kategorije: Vijesti