Datum objave: 21. Prosinac 2023

LUCE U AKCIJI / Šibenske Lionsice u petak prodaju u Dalmareu kolače koje su same napravile u humanitarne svrhe

Diana Ferić
Diana Ferić

Lions klub „Luca“  i ove odine, u predblagdansko vrijeme tradicionalno organizira donacijsku prodaju kolača, a prikupljeni novac preusmjerava se za pomoć potrebitima ili za kupnju različitih potrepština namijenjenih pojedincima i ustanovama.

Tako će Luce  u petak, 22. prosinca 2023. u Dalmare shopping centru od 16 sati prodavati domaće kolače, a prihod od donacija građana, čiju blagdansku trpezu će dopuniti kolačići Lionsica, bit će utrošen na kupnju projektora za potrebe Osnovne škole Petra Krešimira IV.

Naime, škola koju u matičnoj i područnoj školi u Dubravi ove školske godine pohađa 530 učenika ponosi se svojim učenicima koji postižu zapažene i iznimne uspjehe i rezultate u svim odgojno- obrazovnim područjima na školskim, županijskim i državnim natjecanjima. S potrebama modernog društva u kojem živimo, školi je potrebna pomoć za nabavu moderne tehnike koja nastavnicima i učenicima olakšava izvođenje nastave i usvajanje znanja jer je postojeća oprema zastarjela i dotrajala.

– Molimo vas da i vi svojim prilogom podržite ovu akciju Lions kluba „Luca“ i tako pomognete da zajedničkim snagama osiguramo kupnju novog projektora kojim ćemo razveseliti osoblje i učenike ove šibenske osnovne škole – poručuju Luce.

Iz kategorije: Vijesti