Datum objave: 17. Prosinac 2023

ADVENT / Zagreb omogućio svima koji žele doći na njegov Advent 50 posto popusta na putovanje vlakom i 50 posto popusta na ulaznice za Ledeni park.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Poduzeće Putnički prijevoz Hrvatskih željeznica u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba omogućio je posebne pogodnosti posjetiteljima zagrebačkog Adventa od 1. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024. godine. Svi koji žele doći u Zagreb na Advent vlakom petkom, subotom i nedjeljom imaju 50 posto popusta na povratne karte, a od ponedjeljka do četvrtka od 16.00 do 24.00 sata osigurano je besplatno putovanje vlakom na relaciji Dugo Selo – Zagreb Glavni kolodvor – Savski Marof.
Osim toga HŽ Putnički prijevoz i poduzeće Katapult promocija posjetiteljima zagrebačkog Adventa koji dođu vlakom osigurali su od 2. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024. na 50 posto na ulaznice za klizalište u Ledenom parku.
Pravo na popust ostvaruju putnici koji pri kupnji karte izjave da putuju na klizalište Ledeni park, a u povratku prilikom pregleda karata u vlaku pokažu ulaznicu za klizalište Ledeni park s datumom unutar valjanosti prijevozne karte.

 

Iz kategorije: Vijesti