Datum objave: 15. Prosinac 2023

OPĆA BOLNICA ŠIBENIK / Uz vašu novčanu pomoć mali pacijenti šibenske bolnice dobit će dječje igralište ispred Odjela pedijatrije

Diana Ferić
Diana Ferić

Opća bolnica Šibenika ima svoju božićnu želju, a to je da joj se pomogne  urediti dječje igralište ispred Odjela pedijatrije.

"Opća bolnica Šibensko – kninske županije završava izrazito uspješnu 2023. godinu obilježenu zanavljanjem medicinske opreme, uspješnim završetkom projekata investicijskog održavanja te zapošljavanja deficitarnog medicinskog kadra, a za kraj godine zaželjeli smo božićnu želju za svoje najmlađe pacijente i molimo sve ljude dobre volje da nas u tome podrže. Namjera nam je urediti i opremiti dječje igralište pokraj Odjela pedijatrije Opće bolnice Šibensko – kninske županije. Svrha ovog projekta je stvaranje sigurnog, poticajnog i veselog okruženja za djecu koja dolaze na preglede specijalističko – konzilijarne zdravstvene zaštite na Odjel za dječje bolesti, ali i na druge odjele Opće bolnice Šibensko – kninske županije.Vaša podrška pomoći će nam stvoriti prostor u kojem će djeca moći privremeno zaboraviti na medicinske izazove i uživati u igri, čime će se poboljšati njihovo emocionalno stanje i opće dobrostanje“, objavili su n svom Facebook proilu

 Novčane priloge traže za postavljanja antistresnih podloga, konstrukciju dječjeg igrališta te klupe za roditelje i pratnju djece u hladu borova neposredno uz zgradu odjela pedijatrije.

Svi zainteresirani koji su voljni u okviru svojih mogućnosti sudjelovati u ovom projektu mogu se javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Iz kategorije: Vijesti