Datum objave: 07. Prosinac 2023

BORBA / Hrvatska dobila Priručnik s uputama za prijavitelje korupcije, nepotizma, kriminala, zlouporaba i ostalih zala koje je rastaču

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Hrvatska dobila praktični Priručnik s uputama za prijavitelje korupcije, nepotizma, kriminala, zlouporaba položaja i ovlasti, trgovanja interesima, udruživanja u zločinačke organizacije, gospodarskog i političkog kriminala i ostalih zala koje je rastaču i podrivaju. Priručnik je izdala Udruga za promicanje dobrog upravljanja i rada „Pomak”, a dostupan je besplatno na njenoj internetskoj stranicama i vrlo se lako preuzima. Napisan jednostavnim i razumljivim jezikom i daje niz korisnih i praktičnih uputa kako se uspješno boriti protiv korupcije i kriminala, najvećih zala od kojeg boluje slobodna i neovisna Republika Hrvatska.
Prijaviteljima kriminala i korupcije, takozvanim zviždačima, i svima onima koji to žele ili namjeravaju postati. Priručnik služi kao i udžbenik iz kojeg se uče kako se boriti protiv kriminala i korupcije u Hrvatskoj i kako u toj borbi opstati i izaći kao pobjednik.

Iz kategorije: Vijesti