Datum objave: 29. Studeni 2023

ADVENTURA/ Na šibenskom Adventu plesat će se svaki dan - više od 30 izvođača nastupit će do Nove godine!

Diana Ferić
Diana Ferić

Hram, freekind., Lu Jakelić, Filmmusicorkestar, Black Coffee & Uršula Najev, samo su neki od izvođača koji će uz one najavljene u prvom valu, zasvirati na zadnjoj etaži najboljeg adventa na obali – šibenske Adventure! Do otvaranja se broji sitno, a pred publikom u Parku Roberta Visianija još je novosti i iznenađenja koje će upotpuniti blagdanski doživljaj i s kauča dignuti i one najizbirljivije, jer – zabavnije je GREENtati uz društvo, dobru glazbu i hranu!

Adventura s kauča diže i one najizbirljivije! Na šibenskom adventu pleše se svaki dan - preko 30 izvođača nastupit će do Nove godine!

Da Matija Cvek & The Funkensteins 1. prosinca otvaraju Adventuru svi već jako dobro znaju, a uz njih organizatori Adventure u prvom valu objavili su da u Park stižu; Gina & The Gee Gee's, Balkan Zoo & Nina Ćorić, Neno Belan & Fiumens, Nika Turković, Kuzma & Shaka Zulu te Ljetno kino!

- Plesat ćemo skoro svaki dan Adventure, a dosad najavljenim izvođačima pridružuju se Lu Jakelić, duo freekind., alternativni pop bend kids from the sky, zagrebački Filmmusicorkestar, najpopularniji jazz sastav u Hrvatskoj Black Coffee kojima se pridružuje pjevačica Uršula Najev, bend The Kulash, cover bend Soulwarmers, vokal dobro poznat na hrvatskoj sceni Nikola Marjanović - ovaj put s Joe Pandur Triom, domaći bend Sigmund, vodički Spectrum, te Big band Šibenik. Tu je naravno tradicionalni maratonski koncert Fenixa na Badnjak, dok na Silvestrovo u Parku svira šibenski cover bend Teke Yeke, a prvog dana 2024. neponovljivi Hram! Kompletan program i satnicu koncerata provjerite na webu Adventure - poručuju organizatori šibenskog adventa koji se ove godine održava u organizaciji Tvrđave kulture Šibenik, uz potporu Grada Šibenika i Turističke zajednice Grada Šibenika.

Tu je i drugo izdanje Hajskul džuboksa koje donosi nastup šibenskih srednjoškolskih bendova, večer u organizaciji Gimnazije Antun Vrančić, dok je ekipa iz Takeovera pripremila dva tematska partyja, Trash i 80's! Plesat će se u više navrata i uz domaćeg DJ-a Baku koji u Park donosi zvukove Funky towna, Studia 54 i legendarne diskoteke Veslo!  

- Svi oni natjecateljski raspoloženi na svoje će doći 17. prosinca kada je na programu tradicionalni događaj bez kojeg ne možemo zamisliti Adventuru – Fritulada, te jedan koji ove godine ima svoje prvo izdanje - Adventura RUN! U jutarnjim satima zagrijavamo se na naše dvije utrke, GREENtavica i GREENtulja, a popodne uz tople, mekane fritule, uz puno smijeha i dobrog društva karakterističnih za Frituladu – poručuju organizatori Adventure. 

Dok se u Parku pleše, pjeva, jede, natječe, druži i gušta u svim blagdanskim čarima, najmlađi će se zabavljati, učiti i družiti u Kući umjetnosti Arsen gdje se ove godine održava radionički program u sklopu šibenskoga adventskoga sajma, prigodno nazvan Arsenturica.

Nezaobilazna štacija Adventure na kojoj je uvijek posebno veselo i živahno, klizalište na Poljani  koje će radit  sve do 7. siječnja i to svakim danom od 9 do 23 sata!

- I to nije kompletan program Adventure, stoga pratite naše društvene mreže, Facebook iInstagram te Adventurin web! Kao što smo najavili, vrhunac svega bit će novogodišnji party pod nazivom 321 FEST za koji su nedavno objavljeni headlineri - Parov Stelar i Stereo MC's! 321 FEST posljednja tri dana i tri noći u godini na dvije pozornice okupiti strana i domaća imena. Tko će još nastupiti na pozornici ispred katedrale, a tko na onoj u Parku, objavit ćemo uskoro, stoga stay tuned! – zaključuju Adventurini organizatori.  

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: