Datum objave: 08. Studeni 2023

ADVENTURA / Objavljeno tko će pružati ugostiteljske usluge na ovogodišnjoj Adventuri

Diana Ferić
Diana Ferić

Poznati su i rezultati Javnog poziva za najam kućica u Perivoju Roberta Visianija, objavljeni na stranici TZ Grada Šibenika! Na dvije etaže Parka tijekom cijelog prosinca širit će se zamamni mirisi fine blagdanske hrane, kolača, kuhanog vina i svih drugih delicija bez kojih ne možemo zamisliti božićno vrijeme.

U kategoriji ugostiteljstvo povjerenstvo je ove Adventure odabralo Jeremija United j.d.o.o. s kućicom Festina Lente, zatim obrt za ugostiteljstvo Visiani s istoimenom kućicom, Obrt za pripremu i usluživanje hrane i pića PEKA s kućicom A JE TO!, obrt za ugostiteljstvo Jadrija i kućica Sam u kućici, U.O. Deda s kućicom Fjaka bar te obrt za ugostiteljstvo Alfirev s kućicom 'Tri piruna'. Tih šest kućica bit će na donjoj etaži Perivoja Roberta Visianija i u prolazu između dvije etaže Parka.

Preostale ugostiteljske kućice bit će, kao i dosad, na gornjoj etaži Perivoja Roberta Visianija uz četiri kućice za slano i slatko.

U kategoriji ugostiteljstvo to su još Caffe bar Bagatin s istoimenom kućicom, U.O. Zlatni Tulp s kućicom Bonkulovića, U.O. Stray Cat i njihov Grinch House i Oko Babino d.o.o. s kućicom PA'KAI.

Od slanog i slatkog tu su Obrt za trgovinu Tonka s popularnim fritulama, Bakrica d.o.o. s kućicom Vaflentura, Sezonski obrt za ugostiteljstvo Žana s Veselom kućicom i Star consulting j.d.o.o. s Rudolphovom slatkom kućicom.

- Uz tradicionalnu blagdansku ponudu – bakalar, kobasice, popularne pecalice i dobro poznati buncekebab, lignje na gulaš ili divljač na gulaš, uživat ćemo u smotanim jajima i finim tortiljama punjenima mesom i povrćem. Ukusni falafeli donijet će u Park miris internacionalne kuhinje koji će dodatno obogatiti azijski ramen i dim sum, švedske cimet rolice i meksički tacosi. Imat ćemo priliku isprobati i neke nove fine burgere i hot dogove ili se pak odlučiti za dekonstrukciju sarme u sendviču. U Adventurinoj ponudi hrane još su i pileći nuggetsi, božićni kruh, italian style kobasica, tuna steak burger kao i burger od divljači, ali i misteriozni Grinchburger, pečena zvijer i Koviljkine rolice s Mrgudovim medaljonima! Tko više voli slatko guštat će u toplim fritulama, vaflima na štapiću, palačinkama s bogatim preljevima i maštovitim dodacima ili pak mini krafnicama. U prosincu u Parku nazdravljamo domaćim vinima, pjenušcima, craft pivama, kuhanim ginom i finim rakijicama - kažu organizatori.

Svi ponuditelji imaju obvezu potpisivanja Ugovora u prostorijama Turističke zajednica Grada Šibenika na adresi Fausta Vrančića 18, od ponedjeljka, 13. studenog do petka 17. studenog. Za one koji u navedenom roku ne pristupe potpisivanju Ugovora, smatrat će se da su odustali od najma kućice te će se njihovo mjesto osloboditi sljedećem najboljem ponuditelju.

Iz kategorije: Vijesti