Datum objave: 29. Listopad 2023

Zbog kritika dijela javnosti Dalmare shopping centar otkazao party za Noć vještica i programe povodom Halloweena u svojoj dječjoj igraonici Happyland

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Dalmare shopping centar iz Šibenika objavio je na svojoj Facebook stranici da otkazuje programe povodom Halloweena tj. party za Noć vještica u svojoj dječjoj igraonici Happyland koji su trebali biti održani 31. studenog. U službenoj obavijesti piše:

Dalmare shopping centar najavio je event koji se trebao održati u igraonici Happyland. Kako smo zbog najavljenog eventa naišli na kritiku dijela javnosti, odlučili smo otkazati event te ovim putem upućujemo isprike svima koji su se na bilo koji način osjetili uznemirenima zbog najave istog. To nam svakako nije bila namjera, jer event je trebao biti edukativnog karaktera s interaktivnom pričom i porukom kako dobro pobjeđuje zlo i mržnju.
Veselimo se nekim novim susretima!
Vaš Dalmare shopping centar i igraonica Happyland!

To su najavljeno događane, beningnu dječju predstavu u kojoj svjetlost i dobro pobjeđuje zlu vješticu inkriminirali u u Župni na Meterizama koji su objavili sljedeće:

Otkazivanje programa u povodu Noći vještica u Dalmare shoping centru pozdravila je i pohvalila Župa sv. Ante Padovanskog na Šubićevcu: Molitvom, iskrenim pristupom i raskrinkavanju zla uvijek Božja milost pronađe svoj put. O, Duše Sveti, zapali naša srca za još jačom vjerom.

Evo nekih reakcija javnosti:

Iz kategorije: Vijesti