Datum objave: 24. Listopad 2023

UREĐENJE ULICA / Gradonačelnik Burić sa suradnicima obišao ulice u Njivicama koje se uređuju

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradilište izgradnje i rekonstrukcije dvije od tri dionice ulica u Njivicama obišao je danas gradonačelnik Željko Burić sa suradnicima. Posrijedi su radovi vrijedni 90.797,06 eura, a izvodi ih tvrtka Čigra d.o.o.

U sklopu radova u ulici Nova VII u dužini cca 160 metara izgrađen je potporni zid dužine cca 63 metra, obnovljena je vodovodna mreža te je izgrađena nova javna rasvjeta. Radovima je obuhvaćeno i uređenja spoja s Ulicom Ivana Ninića u dužini od 50 m sa rekonstrukcijom vodovodne mreže i izgradnjom javne rasvjete.

Zaista me veseli konačno vidjeti asfalt na ulicama Nova VII i Nova VIII, budući da su se zbog nezadovoljstva zainteresiranih strana projekti mijenjali puno puta, a time se izgubilo na vremenu. Uređenjem ulica ovaj dio grada zaista dobiva urbani izgled. Sljedeći korak nam je uređenje dječjeg igrališta, a o mogućoj lokaciji smo razgovarali danas na terenu“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

Gradonačelnik Burić u pratnji zamjenika Danijela Milete i pročelnika za komunalne djelatnosti Joška Jurića obišao je i nekoliko lokacija u Trtarskoj ulici koje zahtijevaju žurnu sanaciju.

Cilj nam je što više komunalnih zahvata obuhvatiti proračunom za iduću godinu. U Trtarskoj ulici nekoliko je spornih mjesta čija će sanacija itekako značiti tamošnjim stanovnicima“, poručio je Jurić.

 

Iz kategorije: Vijesti