Datum objave: 06. Listopad 2023

OBAVIJEST "VODOVODA" / Pozivaju mještane Lepenice da podnesu zahtjev o priključenju svog objekta na vodovodnu mrežu

Diana Ferić
Diana Ferić

Mještani naselja Lepenica mogu podnijeti zahtjev za priključenje svog objekta na javnu vodovodnu mrežu u sklopu izgradnje vodovodne mreže naselja Lepenica, priopćili su iz tvrtke „Vododvod i odvodnja”.

Trenutno je u izgradnji vodovodna mreže za naselje Lepenica pa se ovim putem obavještavaju svi zainteresirani da čim prije podnesu zahtjeve za priključenje kako bi u fazi izgradnje točno definirali mjesto priključenja i izbjegla, odnosno svela na minimum, naknadna dodatna kopanja cesta. Čim se steknu svi preduvjeti za puštanje vodovodne mreže u funkciju, započet će postavljanje vodomjera i puštanje cjelokupnog sustava vodoopskrbe u funkciju”, stoji u toj obavjesti.

U svrhu priključenja izvodit će se kućni priključci na javnoj površini do granice privatne parcele (pocinčana cijev DN 25,4 mm). Kako bi se mještani spojili na već pripremljen priključak potrebno je unutar parcele izgraditi drugi dio priključka kojim će se vodovodna instalacija pojedinačnog objekta spojiti na spoj ostavljen na granici parcele.

Primjerak obrasca za priključenje može se preuzeti s internetske stranice Vodovoda i odvodnje d.o.o., Šibenik www.vodovodsib.hr u izborniku obrasci ili u prostorijama Društva na adresi Kralja Zvonimira 50, Šibenik.

Zahtjev se može dostaviti osobno u prostorije Društva, poštom, te skeniranom dokumentacijom na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za više informacija o zahtjevu za priključenje mještani se mogu obratiti na kontakt broj 022 311 835.

 

Iz kategorije: Vijesti