Datum objave: 05. Listopad 2023

SVJETSKI DAN UČITELJA / Župan Marko Jelić učiteljima: Vi obrazujete i odgajate našu djecu, potičete ih da sudjeluju u životu zajednice, inspirirate ih i učite temeljnim životnim vrijednostima. 

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Župan Šibensko-kninske županije dr. sc. Marko Jelić uputio je svim učiteljima čestitku povodom obilježavanja Svjetskog dana učitelja, 5. listopada, te izrazio duboku zahvalnost i poštovanje prema ovom plemenitom  pozivu:
Poštovane i drage odgojiteljice i odgojitelji, učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori, iznimna mi je čast i zadovoljstvo čestitati vam Svjetski dan učitelja! Dobro mi je poznato koliko je vaš posao odgovoran i zahtjevan, ali i koliko radosti i zadovoljstva donosi, jer biti učitelj nije običan posao. To je poziv koji je puno više od pukog prenošenja nastavnih sadržaja. Vi obrazujete i odgajate našu djecu, potičete ih da sudjeluju u životu zajednice, inspirirate ih i učite temeljnim životnim vrijednostima. Našoj djeci, vi ste uzor, a nama jamac bolje budućnosti! U Šibensko-kninskoj županiji gajimo iznimno poštovanje prema učiteljskoj profesiji te sustavno i dosljedno ulažemo u razvoj obrazovanja. Ulaganje  u znanje, ulaganje je u napredak društva! Stoga ćete u nama uvijek naći sigurnog  partnera i podršku za sve vaše ideje, projekte i aktivnosti. Želim vam se još jednom zahvaliti što ste odabrali učiteljsku profesiju kao svoj poziv i posao te vam od srca čestitati Dan učitelja!

Šibensko – kninski župan dr. sc. Marko Jelić

Iz kategorije: Vijesti