Datum objave: 05. Listopad 2023

ZA NAŠE DITE / Pomognimo financijski liječenje 11 - mjesečnog Ivana kojemu je dijagnosticiran veliki maligni tumor - neuroblastom

Diana Ferić
Diana Ferić

Mnoge je dirnula priča o 11 mjesečnom Ivanu koji je rođen kao zdravo dijete, ali mu je kasnije dijagnosticiran veliki maligni tumor, neuroblastom u 1. stadiju. Njegovim je roditeljima potrebna financijska pomoć za njegov složeno liječenje pa je primoštenska udruga “Život nema cijenu” pokrenula humanitarnu akciju pod nazivom “Za naše dite”, a podržao ju je Karate klub Šibenik 1066 u kojem Ivanov otac radi ka trener. 

 
“Ivan je predivna beba, rođen je zdrav i bez ikakvih problema, no s vremenom gubi funkciju u nogama, ne može se okrenuti,nogice mu podrhtavaju, ne ustaje i ne prati normalni razvojni put. Ono što su nalazi i biopsija pokazali je veliki maligni tumor, neuroblastom 1. stadij. Zahvatio je leđnu moždinu i živce, i tada kreće bitka mame Valentine i tate Mile za Ivanovo zdravlje. Ivan je operiran, te je otklonjeno 75 posto  tumora i trenutno je u procesu kemoterapije. Ivan je dite Primoštena, jednom smo učinili čudo, sada idemo po drugo, svi skupa”, napisali su iz udruge “Život nema cijenu” inicirajući ovu humanitarnu akciju. Žele Ivanovim roditeljima pomoći u borbi za njegovo zdravlje kako ne bi bili opterećeni time kako će platiti skupe lijekove i odlaske liječnicima. 
Udruga “Život nema cijenu “ uspješno je prije 8 godina organizirala humanitarnu akciju za tada gimnazijalku iz Primoštena Rebeku Radić I njezinu operaciju u SAD -u. Rebeka je danas zdrava I uspješna mlada žena.  
“Nadali smo se da nam se nikada više neće ponoviti da moramo ovakvo nešto organizirati za naše dite, ali baš zato što mi znamo da vi to možete, idemo na najjače da omogućimo Ivanu i njegovim roditeljima poštenu borbu s ovim što im je sudbina namjerila”, ističu u ovoj udruzi. 
 Sve donacije možete uplatiti na dolje naveden račun udruge s naznakom 
"Donacija za Ivana"
Udruga Život nema cijenu
Račun kod PBZ-a
IBAN: HR4223400091111112260
SWIFT code: PBZGHR2X
Iz kategorije: Vijesti