Datum objave: 22. Rujan 2023

Dan hrvatskih branitelja Šibensko-kninske županije i središnja svečanost obilježavanja 32. obljetnice Spomendana bitke za Šibenik

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Središnja svečanost obilježavanja 32. obljetnice Spomendana Rujanskog rata i proslava Dana hrvatskih branitelja Šibensko-kninske županije započinje danas u 18 sati, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Središnjeg križa na gradskom groblju Kvanj, a nastavlja se u 18.30 sati, komemoracijom kod Spomen obilježja smrtno stradalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na Baldekinu.

Zbog održavanja komemoracije, od 18.30 sati je na snazi privremena regulacija prometa na križanju Ulice Stjepana Radića i Bosanske ulice.

U 19 sati započinje mimohod branitelja i ostalih sudionika prema šibenskoj rivi i zgradi Šibensko-kninske županije (Trg Pavla Šubića I.), gdje će se od 19.30 sati održati prigodni kulturno-zabavni program.

Za vrijeme trajanja mimohoda na snazi je privremena regulacija prometa od Spomen obilježja na Baldekinu, Ulicom Stjepana Radića do Poljane te Ulicom Vladimira Nazora i Obalom dr. Franje Tuđmana do Trga Pavla Šubića I. Bakljada na šibenskom mostu na programu je u 20 sati.

Iz kategorije: Vijesti