Datum objave: 07. Rujan 2023

TROKUT / Nakon tri uspješne NEET akademije Trokut pokreće i četvrtu za prekvalifikaciju za tražena IT zanimanja

Diana Ferić
Diana Ferić

U Inkubatoru za nove tehnologije Trokut otvorene su prijave za NEET 4.0 akademiju, koja može biti vaša ključna stanica prema napredovanju u IT sektoru. Ovogodišnji NEET program nudi čak dva programa za prekvalifikaciju- Data Science i Full Stack Developer, koji su oblikovani prema suvremenim potrebama poslovnog tržišta.

NEET akademija će ove jeseni započeti s fazom selekcije i oblikovanja budućih stručnjaka . Kroz narednih šest mjeseci, sudionici će uroniti u temeljnu teoriju i praktičnu primjenu, duboko se posvećujući umijećima neophodnim za razvoj značajnih podatkovnih ekosustava .

Vrhunac akademije predstavlja prilika za direktan rad sa stručnjacima iz uglednih stranih te domaćih tvrtki.

Data Science program donosi stvarne vještine nužne za dubinsku analizu informacija i promišljeno vođenje poslovnih strategija. S druge strane, Full Stack Developer omogućuje razvoj sofisticiranih digitalnih rješenja koja oblikuju našu svakodnevicu.

Trokut je do sada ugostio tri generacije polaznika NEET programa, a uspješnost se ogleda u činjenici da se čak 80% sudionika nakon završetka programa zapošljava. Ova edukativna inicijativa povezuje mlade ljude u potrazi za prilikama s konkretnim potrebama tržišta i potencijalnim poslodavcima, pružajući im istodobno izglede za raznolike buduće puteve.

Svakom kandidatu tj.budućem polazniku akademije se pristupa individualno te im se pruža podrška od informativnog razgovora do samog kraja te nakon akademije.

IT sektor je pokazao svoju izdržljivost u turbulentnim vremenima te privlači mnoge mlade kao izvanrednu priliku za izgradnju novih karijera. Zaplovite prema IT budućnosti uz NEET akademiju, te ako ste nezaposleni i niste u sustavu obrazovanja, iskoristite priliku i prijavite se na akademiju!

 Krajnji datum prijave za DATA SCIENCE: 25.09.2023.

Krajnji datum prijave za FULL STACK DEVELOPER: 25.10.2023.

Više informacija o uvjetima prijave možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici (www.trokut.eu), društvenim mrežama ili jednostavno nazovite na broj 022/500-200.

 

Iz kategorije: Vijesti