Datum objave: 10. Srpanj 2023

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković sutra dolazi u Šibenik na završnu konferenciju projekta Studentskog doma Palacin i svečanost otvorenja doma.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sutra dolazi u Šibenik na završnu konferenciju projekta Studentskog doma Palacin i svečanost otvorenja doma. Riječ je o projektu koji je provelo Veleučilište u Šibeniku, a koji je najvećim dijelom financiran bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta iznosi nešto više od 11,3 milijuna eura, a iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano je skoro 10,6 milijuna eura. Studentski dom Palacin ima 332 postelje i najvrijedniji je infrastrukturni projekt u Šibensko-kninskoj županiji vezan uz visoko obrazovanje koji će značajno unaprijediti kvalitetu života studenata te doprinijeti prepoznatljivosti grada Šibenika kao poželjnog mjesta za studiranje.
Premijer će u Šibenik doći iz Splita gdje će sudjelovati na svečanosti otvorenja Objedinjenog hitnog bolničkog prijama KBC-a Split, a iz Šibenika ide u Zadar na svečanost primopredaje ključeva vlasnicima POS stanova, najavili su iz Službe za odnose s javnošću, Ureda predsjednika Vlade RH.

Iz kategorije: Vijesti