Datum objave: 30. Lipanj 2023

TUŠ / Turističko ugostiteljska škola Šibenik surađivat će s udrugom barmena BELLI kako bi učenici stekli dodatne vještine

Diana Ferić
Diana Ferić

Turističko-ugostiteljska škola Šibenik, koja dugi niz godina uspješno surađuje s ustanova, poslovnim subjektima i udrugama, a  uspostavili su sada suradnji i s udrugom barmena BELLI.

Želimo osigurati kvalitetnije obrazovanje učenika i omogućiti im stjecanje dodatnih vještina u školi. U idućoj školskoj godini učenici i učenice škole, smjera konobar, imat će priliku sudjelovati na brojnim izvannastavnim aktivnostima koje će provoditi udruga barmena i mentori iz škole s ciljem razvijanja barmenskih vještina – barskih mješavina, umjetnosti spravljanja kave, iskoristivosti lokalnih namirnica u ugostiteljstvu, zero waste ugostiteljstva i brojnim drugim suvremenim vještinama rada u području ugostiteljstva i ugostiteljskog posluživanja”, kažu u toj školi.

Budući konobari i konobarice koji se obrazuju u Turističko-ugostiteljskoj školi tijekom školovanja svake godine imaju priliku dodatno se usavršavati i unaprjeđivati svoje stručne vještine upravo zahvaljujući takvim suradnjama.

Želeći i nadalje ostati škola koja je snažno uklopljena u život lokalne zajednice, zahvaljujemo se i svim dionicima s kojima smo surađivali proteklih godina te osobito našem novom partneru te se veselimo realizaciji aktivnosti i budućim rezultatima i uspjesima naših učenika koje će iz njih proizaći”, poručuju iz TUŠ -a.

Iz kategorije: Vijesti