Datum objave: 29. Lipanj 2023

PRIZNANJE / Četiri marine iz D-Marin grupe, među kojima je i ona šibenska, interno su nagrađene za iznimne Net Promotor Score rezultate

Diana Ferić
Diana Ferić

Grupa D-Marin, mreža premium marina na Mediteranu, interno je nagradila svoje četiri marine u Grčkoj, Turskoj i Hrvatskoj za ostvarene Net Promoter Scores (NPS) rezultate koji služe kao mjerilo za određivanje lojalnosti i zadovoljstva kupaca. Priznanja su dodijeljena na regionalnoj godišnjoj dodjeli internih NPS nagrada.

Net Promoter Score smatraju se „zlatnim standardom” korisničkog iskustva i njime se interno koriste milijuni tvrtki širom svijeta za praćenje korisničkog iskustva i doživljaja. Rezultati se izračunavaju prema tome kolika je vjerojatnost da će korisnik preporučiti uslugu prijatelju ili kolegi. Grupa D-Marin svaki tjedan prati svoje rezultate pri čemu svi zaposlenici imaju pravo na povlastice slijedom uspješnih ostvarenja..

Kao vodeći primjeri pružanja vrhunskih usluga diljem D-Marin grupe uz grčke Lefkas i Zea Marinu te Turgutreis Marinu u blizini turskog Bodruma našla se i šibenska Mandalina Marina. Mandalina Marina ocijenjena je kao najbolja marina u Hrvatskoj te joj je pripala i nagrada najbolje tranzitne marine čime joj je dano priznanje za usluge kratkoročnih boravaka korisnika. Ove četiri marine izabrane su najboljima između 20 marina iz sedam zemalja.

Grupa D-Marin uložila je do sada 10 milijuna eura u digitalne projekte i inovacije kako bi stvorila jedinstveno korisničko iskustvo u svim svojim marinama s ciljem stvaranja nezaboravnog nautičkog iskustva za svoju klijentelu. Podsjetimo, D-Marin je nedavno nagrađen priznanjem međunarodnog natjecanja “IF Design” za projekt korisničkog iskustva u svojim marinama na Mediteranu.

Zadovoljstvo korisnika srž je svega što radimo u D-Marin grupi – odgovornost svih zaposlenika je da osiguramo bogato i kvalitetno nautičko iskustvo. Uvijek težimo zadovoljstvu kupaca te putem Net Promoter Score sustava pomno pratimo kako naše marine kontinuirano unaprjeđuju ovaj segment poslovanja. Oduševljen sam entuzijazmom koji pokazuje naš tim i njihovom ustrajnom težnjom ka izvrsnoj korisničkoj usluzi.” - izjavio je Dean Smith, glavni komercijalni direktor.

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: