Datum objave: 19. Lipanj 2023

SUFINANCIRANJE / Županija izdvojila iz proračuna 85 000 eura za potporu udrugama socijalne skrbi i onima proizašlih iz Domovinskog rata

Diana Ferić
Diana Ferić

Sukladno provedenom  Javnom  natječaju i Odluci za dodjelu financijskih sredstava iz Proračuna Šibensko-kninske županije za 2023. godinu za područje zdravstva, socijalne skrbi, veteranske udruge i udruge sudionika i stradalnika Domovinskog rata danas je, u Adriatic Business Centru - ABC, šibensko kninski župan dr. sc. Marko Jelić potpisao s korisnicima financijskih sredstava ugovore o sufinanciranju. 

Za sufinanciranje navedenih programa/projekata izdvojeno je ukupno 78.500,00 eura iz proračuna Šibensko-kninske županije za 2023. godinu, od čega je za programe/projekte s područja zdravstva osigurno 20.000,00 eura, socijalne skrbi 32.000,00 eura, a za programe/projekte veteranskih udruga i udruga sudionika i stradalnika Domovinskog rata 26.500,00 eura.     

Okupljene predstavnike udruga pozdravio je župan dr. sc. Marko Jelić, i pohvalio njihove dosadašnje aktivnosti i rezultate.

Predstavnici udruga zahvalili su se županu na podršci te istaknuli kako će im odobrena financijska sredstva biti od izuzetne koristi u daljnjem radu. 



Iz kategorije: Vijesti