Datum objave: 28. Svibanj 2023

NOGOMET / Ovako „Hajduk” najavljuje današnju utakmicu sa „Šibenikom”: Šibenčani su tek kulisa Hajdukove parade, slavlja i oduška za Hajdukov navijački puk.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenik” danas gostuje u Splitu, u 17 sati igra s „Hajdukom”. Ta rezultatitski nevažna uitakmica jer je u 1. HNL već sve rijeđšeno igra se samo nekoliko dana nakon finala Kupa Hrvatske koji nije obilježila zaslužena pobjeda „Hajduka” nego uvrede i ružni „stihovi” kapetana „Hajduka”, hrvatskog reprezentativca i jednog od najboljih hrvatskih nogometaša Marka Livaje. Današnja utakmica, na žalost neće biti lišena novih tenzija. Naprotiv, može se očekivati eskalacija uvreda i izgreda jer se umjesto smirivanja i sanacije posljedica ispada Marka Livaje i još dvojice „Hajdukoviuh” igrača, dolijeva novo ulje na vatru i potenciraju još žešći sukobi. Druzkčije se ne može prorumačiti za „Šibenik”, Šibenik i Šibenčana ponižavajuća splitska najava današnje utakmice: Šibenčani su tek kulisa Hajdukove parade, već su u „drugoligaškom” društvu, a Hajduk ima što slaviti. I obilježavati.
„Hajduk” će danas na utakmicu u kojoj su „Šibenčani tek kulisa” slaviti 100. utakmicu Marka Livaje u dresu „Hajduka” i osvajanje Kupa Hrvatske, a oprostit će se svečano i od svog golmana Danijela Subašića.
U najavi utakmice ističe se da je ta utakmica samo revijalni događaj u kojem Hajduk slavi, a Šibenik gleda, da je „Hajduk”osvojio kup i ima se čemu veseliti, a Šibenik je već ispao iz 1. HNL i bodovi mu ne trebaju jer su davno sve prokockali. Bit će to trenutak slavlja i oduška za Hajdukov navijački puk. Kup, da se veseli puk.

PRIOPĆENJE HAJDUKA: U povodu osvajanja SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa i posljednje utakmice ove natjecateljske sezone, „Hajduk” organizira prigodni sportsko-zabavni program, koji počinje u 10 sati. Navijači „Hajduka” od 10 do 16 sati mogu se ispod istočne tribine Poljuda slikati s Rabuzinovim suncem, trofejem koji su Hajdukovci ponovno podigli u Rijeci pobjedom protiv Šibenika. Povedite svoje najdraže da imaju uspomenu koju će dugo pamtiti. Za zagrijavanje za utakmice od 12 sati bit zadužen je DJ. U zabavnom parku za djecu i najmlađe organizirane su i nagradne igre uz našeg dragog Rica koji će se u Fan zoni priključiti od 14 sati. Na stadionu će od 16,15 sati će atmosferu za sve generacije navijača podizati svevremenska pjevačica Jasna Zlokić i drugi gosti iznenađenja. Ovim putem pozivamo sve navijače da se dođu zabaviti uz bogat sadržaj u koji će biti uključeni glazbeni izvođači, gosti iznenađenja, ugostiteljska ponuda i zabavni park. Još jednom podsjećamo i pozivamo sve navijače da na stadion dođu u bijelim majicama kako bi uz snagu i zajedništvo ispratili staru i zaželjeli sreću u novoj sezoni, stoji u priopćenju kluba.

Iz kategorije: Vijesti