Datum objave: 21. Svibanj 2023

ZA ŠIBENSKU IZVRSNOST / Rotaryu klub Šibenik nagrađuje izvrsnost šibenskih srednjoškolaca, prijavite se!

Diana Ferić
Diana Ferić

Rotary kluba Šibenik objavio je natječaj s ciljem nagrađivanja izvrsnosti kod srednjoškolaca Šibensko-kninske županije.

Prepoznajući važnost podrške mladim osobama koje su postigle izniman uspjeh u različitim područjima kao što su akademski rad, sport, glazba ili nešto drugo, Rotary klub Šibenik, poziva sve mlade ljude srednjoškolskog uzrasta da nam ispričaju na koji su to način oni izvrsni”, poručuju šibenski Rotaryjanci.

Prijave se mogu predati putem jednostavnog obrasca koji je dostupan na Google Forms platformi. Uz ispunjavanje obrasca, kandidati trebaju priložiti motivacijsko pismo u kojem će objasniti zašto smatraju da baš oni zaslužuju biti nagrađeni.Rok za prijave je do 31. svibnja, stoga želimo potaknuti sve zainteresirane da ne čekaju zadnji trenutak i iskoriste ovu priliku da pokažu svoju izvrsnost. Nagrade koje smo pripremili nisu samo priznanja za njihov trud, već i financijska potpora koja će im pomoći u daljnjem razvoju njihovih talenata i sposobnosti. Neka izvrsnost bude prepoznata i nagrađena, te pomozimo zajedno našim talentiranim mladim osobama u ostvarivanju njihovih snova.

Za sve dodatne informacije o natječaju i prijavnom postupku, molimo vas da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Iz kategorije: Vijesti