Sidebar Menu

Datum objave: 13. Svi 2023

MAJKA – SRCE OBITELJI / Uspješna priredba Katehtskog ureda šibenske biskupije i Katoličke osnovne škole „Majka – srce obitelji”.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Majka – srce obitelji” priredba je na kojoj su djeca iz dječjih vrtića Blažena Hozana, Brat Sunce, Ciciban, Kućica, Skradin, Vidici i Žižula te učenici iz OŠ Meterize, Rogoznica, Vrpolje i Katoličke osnovne škole pjesmom, plesom i recitacijama slavila majke, darovateljice i nositeljice života i izricala im zahvalnost za svu ljubav i žrtvu od kojih tkaju svoj majčinski poziv. Priredbu su organiziorali Katehetskoi ureda pibenske biskupije i Katolička osnovna škola. Na koncu priredbe djecu je pozdravio i okupljenima se obratio šibenski biskup Tomislav Rogić. On je čestitao je dječici na nastupu i porukama koje su uputii majkama, a majkama, a biskup u miru Ante Ivas pročitao svoju pjesmu posvećenu majci srcu obitelji. 

Izvor: Šibenska biskupija

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.