Sidebar Menu

Datum objave: 30. Travanj 2023

12. SAJAM AGROTURIZMA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE / Nakon tri godine prisilne pauze ponovno se u Skradinu održava Sajam agroturizma. Otvara se danas u 11 sati.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Nakon tri pandemijske godine u Skradinu se ponovno održava Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije. Otvara se danas u 11 sati u Kulturnom centru Grada Sktadina. Na sajmu će svoje proizvode i usluge predstaviti više od 120 izlagača, a partner Sajma je Međimurska županija, prva regija u Hrvatskoj nositeljica oznake Green Destination za održivi turistički koncept.
Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Uz Razvojnu agenciju Šibensko-kninske županije i Razvojnog inovacijskog centra AluTech, suorganizatori Sajma su Grad Skradin, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Obrtnička komora Šibensko-kninske županije i Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Šibenik, a sponzori su Lučka uprava Šibensko-kninske županije, Nacionalni park Krka, Hrvatska poštanska banka, Zdravstvena ustanova Ljekarna Šibenik te Ceste Šibenik.  

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.