Datum objave: 21. Travanj 2023

SURADNJA / Zekanović pozvao građane da glasaju za liste HDZ -a i tvrdi da su to zajedničke liste s Hrvatskim demokršćanima

Diana Ferić
Diana Ferić

 Kandidacijske liste koje je za predstojeće izbore za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora istaknuo HDZ nisu samo njihove nego su to koalicijske liste s Hrvatskim demokršćanima, ispada prema priopćenju koje je medijima danas poslao saborski zastupnik Hrvoje Zekanović koji je prije osam mjeseci prišao Hrvatskim demokršćanima . „Ovim putem pozivamo sve stanovnike Šibenika da ovu nedjelju izađu na izbore za članove vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora Grada Šibenika te da zaokruže liste Hrvatske demokratske zajednice na kojima participiraju i Hrvatski demokršćani. Naime Hrvatska demokratska zajednica i Hrvatska demokršćanska stranka  na ove izbore izlaze sa zajedničkim listama. Ono što uvijek naglašavamo mi Hrvatski demokršćani u politici prepoznajemo važnost lokalnih tema koje su iznimno bitne za svakog stanovnika našeg grada, a na nacionalnoj razini se i dalje jasno zalažemo za demokršćanski svjetonazor”, napisao je.

Međurim, službeno nigdje se ne spominju koalicijske liste HDZ -a i Hrvatskih demokršćana već samo liste HDZ -a koje su istaknuli u svim mjesnim odborima i gradskim četvrtim osim u Zatonu.

Iz kategorije: Vijesti