Datum objave: 17. Travanj 2023

Opća bolnica Šibensko – kninske županije uvela novu regulaciju prometovanja vozila u bolnički krug. Novi glavni ulaz za vozila je iz ulice Karla Vipauca.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Opća bolnica Šibensko – kninske županije od uvela je novu regulaciju prometovanja vozila u bolnički krug. Dosadašnji ulaz u bolnicu iz ulice Stjepana Radića postao je izlaz iz kruga bolnice, a novi glavni ulaz u krug bolnice je iz ulice Karla Vipauca između dječjeg dispanzera i bolničke kotlovnice.
U punoj funkciji su i nove pametne rampe sa automatskim sustavom prepoznavanja registarskih pločica za vozila koja imaju dozvolu ući u bolnički krug. Zaposlenici Bolnice, Doma zdravlja i Zavoda za hitnu medicinu imajue dozvoljen ulaz i parkiranje u krugu bolnice. Uz prethodno ishođenu dozvolu ravnateljstva parkiranje će biti omogućeno i onkološkim pacijentima, korisnicima hemodijalize i roditeljima djece koja dolaze na fizikalnu terapiju. Ulaz u krug bolnice, uz prethodno ishođenu dozvolu ravnateljstva, biti će omogućeno taxi prijevoznicima i svim ostalim prijevoznicima koji su neophodni za normalno funkcioniranje ustanove (dostava lijekova, rublja, odvoz komunalnog otpada itd.) Osim toga, sva vozila sa dozvolom će i dalje moći ući i na gornji ulaz iz ulice Karla Vipauca (Poliklinika) gdje će biti postavljen parlafon kako bi se omogućio ulaz i pacijentima/posjetiteljima sa opravdanim razlogom ulaska u bolnički krug bez ishođene dozvole ravnateljstva.

Apeliramo na građane da koriste javna parkirališta koja se nalaze u neposrednoj blizini bolnice (željeznički kolodvor, Ex Izgradnja, parking preko puta hitnog prijema,…) S ciljem nesmetanog prometovanja na gradskim prometnicama i izbjegavanja gužvi ispred novog glavnog ulaza u Bolnicu, molimo građane da ne pokušavaju bez dozvole ući u krug bolnice.

Iz kategorije: Vijesti