Datum objave: 13. Travanj 2023

ZELENARIJUM / Otvorene prijave za sajam i razmjenu bilja i sjemenja u Azimutu

Diana Ferić
Diana Ferić

Otvorene su prijave za sudjelovanje u sajmu i razmjeni bilja i sjemenja „Zelenarijum“ koji će se održati u subotu, 28. travnja, s početkom u 10 sati ispred Azimuta u Šibeniku. „Zelenarijum“ je dio programa drugog izdanja festivala prirode Flora Dalmatica koja se održava tijekom trinaest travanjskih dana. Prijaviti se mogu svi zainteresirani koji imaju bilje i sjemenje za razmijeniti.

DOBAR PRVI KORAK

Udruge Kolektiv 4B i Fotopoetika raspisale su prijave za sudjelovanje u sajmu i razmjeni bilja i sjemenja „Zelenarijum“ koji se održava u okviru drugog izdanja Flore Dalmatice, festivala prirode u Šibeniku. „Zelenarijum“ će se održati u subotu, 28. travnja, od 10 do 14 sati ispred Azimuta, a sudjelovati mogu svi koji imaju i žele razmjeniti svoje bilje (klice, sukulente...) i sjemenja.

Za prijavu je dovoljno poslati e-mail na dalmaticaflora@gmail s imenom i prezimenom sudionika, kontakt brojem te navesti što planira ponijeti na „Zelenarijum“. Sudjelovanje je besplatno za sve.

Također, doći mogu svi oni koji bi htjeli biti dijelom ovog zelenog društva i početi uzgajati vlastito bilje u svojim domovima, vrtovima ili na balkonima. „Zelenarijum“ Flore Dalmatice za takve je osobe odličan prvi korak.

 

Iz kategorije: Vijesti