Sidebar Menu

Datum objave: 10. Travanj 2023

USKRSNI OLDTIMER PROMO TOUR / Uskrsni spektakl u Rogoznici. Najljepši stari automobili i motocikli vozili su rogozničkom rivom predvođeni Dodgeom iz 1924. godine

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U Rogoznici je održan IV. uskršnji Oldimer promo tour, spejtakularna priredba starih automobila i motocikla kakva se rijetko viđa. Spektakl oldtimera, predvođen Dodgeom iz 1924. godine počeo je okupljanjem starodobnih vozila na trgu u Marina Frapa Resorta. U floti očuvanih i besprijekorno restauriranih vozila isticali su se motocikl Moto Guzzi s prikolicom iz 1947. godine, rijetka Piaggio Vespa s prikolicom, elegantni i izuzetno lijepi cabriolet modeli Mercedesa i Fiata, atraktivni sportski automobili Porsche 356 i Triumph Spitfire MKIV, a među njima i izvrsni primjerci starod dobrog Fiće i legendarneVW Bube. Tijekom oldtimer spektakla rogoznički ugostitelji priredili su nakon nedjeljne uskrsne mise tradicionalni uskršnji doručak.

Foto: Josip Radić

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.