Datum objave: 04. Travanj 2023

TRADICIJA SE NASTAVLJA / U ponedjeljak Uskršnji doručak s mega fritajom i kulturno - umjetničkim programom

Diana Ferić
Diana Ferić

Turistička zajednica grada Šibenika, Udruženje obrtnika Šibenik i Grad Šibenik na Uskrsni ponedjeljak, 10. travnja 2023.,  na Trgu Pavla Šubića I (ispred zgrade županijske uprave). organiziraju  tradicionalni  Uskrsni doručak. 

U prigodnom kulturno-umjetničkom programu tom prigodom sudjelovat će  Šibenska narodna glazba, Šibenska gradska straža, Šibenske mažoretkinje, Dječji zbor Cvrčak i Etno igraonica Balarin te klapa Sebenico. Povorka predvođena Šibenskom gradskom stražom krenut će sa Poljane, odnosno Trga kralja Držislava ( ispred Kazališta) u 10.15 sati, a program na Trgu Pavla Šubića I počinje u 10.30 sati.

Za bogati blagdanski stol zaduženi su naši vrijedni ugostitelji iz Udruženja obrtnika Šibenik koji će i ove godine,  uz brojne delicije,  pripremati i već dobro poznatu mega fritaju.

Pozivamo građane Šibenika i goste da nam se pridruže na ovoj tradicionalnoj manifestaciji i uživaju u delicijama blagdanskog stola, uskrsnim običajima i prigodnom kulturno-zabavnom programu, poručuju organizatori.

Iz kategorije: Vijesti