Datum objave: 28. Ožujak 2023

VELEUČILIŠTE U ŠIBENIKU / Novi stari dekan najavljuje otvaranje Studentskog doma i dopusnicu za Studij sestrinstva

Diana Ferić
Diana Ferić

Dr. sc. Ljubo Runjić ponovno je, kao jedini kandidat, izabran za dekana Veleučilišta u Šibeniku. Dobio je potporu 35 članova Stručnog vijeća, a Upravno vijeće je tu odluku jednoglasno to podržalo. Novi mandat počinje mu 1. listopada, a kako je kazao za ŠibenikIN, ponovni izbor mu je veliko priznanje, ali i odgovornost.

- Postojeći mandate planiram završiti u velikom stilu jer nam slijedi otvaranje Studentskog doma Palacin, a tu je i dobivanje dopusnice za Studij sestrinstva. Ovo je veliko priznanje za mene i moj rad – kazao nam je Runjić.

 Ljubo Runjić (39) diplomirao je na Pravnom fakultetu u Splitu. Usavršavao se 2012. na Haaškoj akademiji za međunarodno pravo, a 2015. na Pravnom fakultetu u Zagrebu obranio doktorsku disertaciju te stekao akademski stupanj doktora znanosti iz znanstvenog područja društvene znanosti, znanstvenog polja pravo, znanstvene grane međunarodno pravo.

Karijera na Veleučilištu u Šibeniku je startala 2008. kada je počeo raditi kao asistent na Upravnom odjelu te kasnije nastavlja, od 2017., kao viši predavač.

Iz kategorije: Vijesti