Datum objave: 16. Ožujak 2023

ŠIBENČANIN U "LJUBAV JE NA SELU" / Milko priželjkivao djevojke u tangama, a dobio gospođe u godinama

Diana Ferić
Diana Ferić

Osebujni Šibenčanin Milo Ercegović zvani Milko, novoprozvani farmer jer sudjeluje u RTL -ovoj emisiji „Ljubav je na selu”, a živi na šibenskoj Gorici, priželjkivao je kandidatkinje atraktivnog izgleda u tangama, a javile su mu se žene stare preko 60 godina koje bi teško stale u tako minjaturni odjevni predmet. No on sinoć, u drugoj emisji nove sezone „Ljubav je na selu”, nije pokazao da je razočaran.

Kazao je kako mu se najviše svidjela Ana iz Garešnice jer je glasna kao i on pa su oboje neprestano pokušavali doći do riječi.

 

'Vrlo je simpatična, uredna je, prvi dojam mi je bio jako, jako dobar'', rekao je.

''Rekao mi je da sam mu lijepa, ali može biti dvoličan… Pamet se preokrene'', bila je skeptična Ana.

Za kraj, Milko joj je poljubio ruke, no ona je bila pomalo razočarana: ''Najdraži je poljubacu u usta i otići gdje je šuma gusta. A ne u ruku, nisam ja princeza!''

''Kemija se stvara, vibracije postoje'', komentirao je Milko crvenokosu Maju, no u izjavama je rekla da mu se ipak nije svidjela.

"Za svoje godine, koliko ih imam, moj životni metabolizam izgleda dosta mlađe u odnosu na moje godine, daju mi oko šezdeset godina, a ja imam skoro 71. Ipak, volio bih da su mlađe, da mi daju inspiraciju da ja budem u elementu. Između 45 i 50 godina bilo bi idealno. Tražim ženu koja zrači pozitivnom energijom. Iz te energije, ona dobije i sve ostale atribute'', izjavio je Milko prije početka nove sezone emisije "Ljubavi na selu".

Među "djevojkama" na fotografiji je i Blanka ( u narančastoj haljini)  koju su odbrali Milku kao njegovu "zlatnu djevojku".

Iz kategorije: Vijesti