Sidebar Menu

Datum objave: 08. Ožujak 2023

ŽIVJELE ŽENE, ŽIVIO 8. MART! / Aktivisti SDP-a tradicionalno dijelili karanfile i čestitali ženama 8. mart širom Šibensko – kninske županije

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Aktivisti SDP-a tradicionalno dijelili karanfile i čestitali ženama 8. mart širom Šibensko – kninske županije. Povodom Dana žena, šibensko – kninski SDP oglasio se prioćenjem u kajem se kaže:

Žene su danas, nažalost, neravnopravne u svakom segmentu društva - na poslu, kod kuće, u visini iznosa plaće i mirovine, a žrtve su i sve većeg broja nasilja. Dok skrbe o obitelji, podižu djecu i nose sav teret kućnog rada, plaće su im i dalje manje od muškaraca i posljedično imaju znatno manje mirovine. Borimo se za pravedno, solidarno i ravnopravno društvo u kojem se ženama ne dokidaju i ne smanjuju njihova prava, u kojem nisu marginalizirane i zastrašene. Pravo na izbor mora ući u Ustav, jer žene imaju pravo samostalno i slobodno odlučivati o svom tijelu i rađanju! SDP će se uvijek snažno i beskompromisno suprotstaviti svakom obliku diskriminacije i stajati na braniku zaštite ženskih prava. Živjele žene! Živio 8. mart!

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.