Sidebar Menu

Datum objave: 18. Veljača 2023

PRORAČUN U MALOM : Pogledajte u internetskoj publikaciji kako će se trošiti novac iz gradskog proračuna Šibenika

Diana Ferić
Diana Ferić

Grad Šibenik pripremio je i objavio Proračun u malom 2023., odnosno vodič kroz proračun za građane, a riječ je o publikaciji kojom se nastoji unaprijediti informiranje građana o radu Gradske uprave. Najjednostavnije, u njoj možete vidjeti za što se planira utrošiti novac iz gradskog proračuna.

Proračun u malom objavljen je u elektronskom izdanju na internetskoj stranici Grada Šibenika i cilj mu je kompleksan dokument približiti građanima - od informacija odakle se proračun puni do prikaza ključnih programa, projekata i aktivnosti koje se planiraju realizirati.

Proračunski prihodi Grada Šibenika za 2023. godinu iznose 60.531.098 € te objedinjuju planove proračunskih korisnika s planom koji provode upravna tijela Grada Šibenika.

Svrha brošure je na jednostavan način, na jednom mjestu, prikazati sve važne informacije o proračunu, načinu prikupljanja sredstava te pregledu projekata i aktivnosti na koje se sredstva izdvajaju“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

Proračun u malom za 2023. godinu možete pogledati na POVEZNICI

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.