Sidebar Menu

Datum objave: 16. Veljača 2023

HOĆEMO LI BITI ZELENIJI GRAD? Izrađuje se Strategija razvoja zelene infrastrukture Grada Šibenika, traže i vaše mišljenje

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenik je često na meti kritika kao grad u kojem se ne drži puno do zelenih površina. Sjetimo se samo slučaja uklanjanja pitospore podno šibenske katedrale. Možda će nešto promijeniti Strategija razvoja zelene infrastrukture Grada Šibenika za razdoblje 2022. - 2030. godinu koja se upravo izrađuje, a gradska upreava traži i vaše mišljenje i to kroz ispunjavanje ankete.

Cilj izrade Strategije razvoja zelene infrastrukture je stvaranje osnove za njihovo povezivanje i razvoj u skladu s potrebama stanovnika i korisnika prostora. Anketa će pokazati koje su potrebe i želje stanovnika, a rezultati upitnika ugradit će se u strategiju te posljedično i druge dokumente”, kažu u gradskoj upravi.
Zelena infrastruktura predstavlja mrežu zelenih površina parkova, šuma, vodotoka, plaža, drvoreda na području grada Šibenika
Anketu možete ispuniti na sljedećoj POVEZNICI.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.